Slips

Du finder et af Danmarks flotteste udvalg i klassiske silkeslips med striber, mønster, prikker, terner eller paisley.
Hos Michael Köhl er prisen på slips kr. 299,- og kvaliteten er altid silke. Slipsene varierer i størrelse fra 8 cm og opefter, hvor det altovervejende udvalg befinder sig på 9 cm.
Det er den klassiske bredde. Med et slips sætter du et maskulint præg på din påklædning og køber du det herfra, er du garanteret at være velklædt.
Du vælger selv om du vil være elegant, klassisk, nobel eller måske endda flamboyant. Alle stilarter er repræsenteret og du sætter selv dit præg på påklædningen som du ønsker.
I en tid, hvor det ikke er et krav at møde op på arbejde med slips, har du chancen for endnu mere end før, at lade dit slips være et statement.
Et godt slips fuldender dit udtryk, så lad ikke det udtryk være uden betydning. Slips fra Michael Köhl besidder noget der ikke ses ofte.
Det er sammenblandingen mellem det klassiske europæiske, der er typisk nobelt og stilrent, blandet med det mere udtryksfulde og hvor høj glans og mønsteret ofte er mere asymmetrisk.
Denne sammenblanding ses ikke tit på hylderne i Europa. Og husk, at et slips opleves anderledes tæt på end det gør langt fra. Det er mønstret og glansen der gør det.

Slips